Despre noi

Despre noi


Platforma EduBenefits este un rezultat al primei Conferințe EduBenefits organizată în 12 mai 2017. Ea urmărește să aducă la un loc cei mai importanți actori sociali care să optimizeze în interesul comunității locale utilizarea resurselor pe care le au la dispoziție!
 
Conceptul EduBenefits a fost lansat de Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă și face parte din programul de creștere a calității educației în România în intervalul 2016 – 2025 (imaginea de mai jos). 

EduBenefits cuprinde trei ramuri de dezvoltare: 

  1. 1. Conferințele bianuale prin care aduce la un loc cele trei sectoare economice majore (profit, non-profit și public) pentru a stabili puncte de interes comune, dar și metode de optimizare a utilizării resurselor pe care le angajăm cu toții în procesul de dezvoltare a comunităților de intervenție.

  2. 2. Platforma online ce reprezintă un instrument de comunicare a celor trei sectore, dar și o bază de selecție a proiectelor în care voluntarii pot decide să se implice.

  3. 3. Cardul EduBnefits este primul instrument de beneficii extra-salariale din România ce operaționalizează  marketingul comunitar în rândul companiilor, abonamentele plătite pentru ca beneficiile să fie disponibile angajaților finanțânt Școala Româno-Britanică, modelul educațional aplicat dezvoltat de asociația noastră. Acest card urmărește, ca o dată cu dezvoltarea sa, să creeze un Fond pentru Educație ce va acorda granturi altor organizații neguvernamentale sau structuri pilot. – www.edubenefits.info